Get Fit

Training | Voeding | Leefstijl

Get Fit

Afvallen met Get FIt

Word fit in 2017!Get Fit

Get Fit is een fitnessprogramma van 12 weken waar je in groepsverband werkt aan een gezondere lifestyle. Afvallen zonder dieet, sporten met plezier en alles in kleine stapjes. In het programma wordt je begeleid door een personal trainer op gebied van voeding, training en hoe pas je dit het beste toe in je leven. Je ontvangt een werkboek met handige stappen naar jouw gezondere levensstijl. Er staan handige trainingsprogramma’s in, recepten, variatielijsten, uw persoonlijke voedingsdagboek kunt u hierin zetten.

Get Fit is gericht op duurzaam resultaat. Daarom is dit pakket ideaal voor mensen die willen afvallen zonder jojo-effect!

Wat zit er in dit pakket?

  • 1x per week personal training in een groep
  • 4x een Food & Lifestyle bijeenkomst
  • Voedingsanalyse + voedingsplan met persoonlijk advies
  • Het boek Get Fit

Start Programma

Op 24 januari start het lifestyle pakket. Vanaf deze week ga je minimaal 3x per week sporten, iedere dinsdagavond om 20.30 uur small grouptraining met de personal trainer en 2 keer per week zelfstandig de E-Gym cirkel of één van de groepslessen bij Fitclub Rodenburg.

Op 4 avonden (24 jan, 7 en 28 feb en 21 maart) starten we om 20.00 uur voor de Food & Lifestyle bijeenkomsten.

Kosten

De kosten van Get Fit zijn € 210, – per deelnemer. Mensen die nog geen lid zijn van Fitclub Rodenburg betalen €117,- voor het lidmaatschap om onbeperkt te kunnen sporten. Dit lidmaatschap is voor 3 maanden en wordt automatisch beëindigd.

Aanmelden

Vol = Vol, dus schrijf je nu al in! Ga naar fitmetingrid.nl voor meer informatie of klik hier om je direct aan te melden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *