Mijn weekend

Mijn weekend

team fit met ingrid zeskamp

Druk weekend achter de boeg

Afgelopen weekend heb ik meegedaan met de zeskamp én de airport night run. Lees verder voor mijn ervaringen hier en bekijk de foto’s. Het recept van de tomatensoep wordt binnenkort gedeeld.

Zeskamp

Het Fit met Ingrid team bestond uit 7 dames bij mij uit de straat en wij wilden even laten weten hoe (on)fit wij waren tijdens de zeskamp van het wijkfeest de Zuidlanden. Allemaal in ons nieuwe roze Fit met Ingrid T-shirt. We moesten verschillende onderdelen afleggen; stormbaan, volleyballen, een quiz, suppen, survivalbaan en o.a. de skippyslang. Het veld was erg nat en een gigantische hoosbui maakte de oefeningen niet gemakkelijker. De motivatie was bij sommige ver te zoeken nadat we helemaal nat geregend waren en het veld meer een blubberveld was geworden, maar we gingen door! Na de regenbui over de stormbaan, in en over de sloten heen. Ik belandde natuurlijk als eerst in de sloot… tja, moet je maar kijken hoe anderen dat doen…. Ondanks dat we als team niet alles hebben kunnen winnen hebben we de grootste lol gehad en hebben Sanne, Gerda en Judith de poedelprijs :`( in ontvangst mogen nemen.

[av_gallery ids=’3814,3810,3809,3807,3803′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio_small’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Airport Night Run

Ergens in mei heb ik mij opgegeven voor de Night Run over het vliegveld in Eelde. Ik ben in Eelde opgegroeid en dit was een unieke loop. Door ziekte en verkoudheid had ik de afgelopen 3 weken niet hardgelopen en nauwelijks gesport, aangezien de zeskamp ‘s middags redelijk ging ik vol goede moed ook starten aan de night run. Voorzien van een lampje op mijn hoofd ging ik samen met 14 andere lopers van Fitclub Rodenburg/ Fit met Ingrid de donkere loop die deels over de landingsbaan van het vliegveld ging aan. Wat een geweldige loop, al die hoofdlampjes, muziek van de dj’s, de route, het ophalen van je startnummer bij de stewardessen bij de incheckbalie, de finish net voor de aankomsthal. Het was super leuk. Tijdens het hardlopen heb ik gekozen om toch maar de 7,5 km te lopen i.p.v. 5 km die ik van te voren had gezegd. Iets langzamer dan normaal, maar met een zeskamp en 3 weken ziekte in mijn benen ben ik dik tevreden met het uitlopen.

[av_gallery ids=’3811,3812,3816,3817′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio_small’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Relaxdag zondag

Zondag zijn we op de fiets met z’n tweeën de stad in geweest en hebben geluncht bij Proefverlof. De erg vriendelijk en lachende ober benoemde het verassingsmenu alsof je dat echt eens moest proberen, zo gezegd zo gedaan. Heerlijk! De foto’s hier onder zijn de gerechtjes die we hebben gehad.

Je kan gewoon aangeven wat je liever niet eet en daar houden ze rekening mee. Het is écht een aanrader. Uitgebreid culinair lunchen levert natuurlijk een volle maag, dus ’s avond alleen een heerlijk zelfgemaakte tomatensoepje gehad.

[av_gallery ids=’3825,3826,3827,3828′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio_small’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *