SUP workshop

Training | Voeding | Leefstijl

SUP workshop

fit met ingrid suppen

Je hoort en ziet vaak mijn verhalen over wat ik leuk vind om te doen. Eén ding daarvan is SUPpen.
Stand Up Paddle (of kortweg: SUP) betekent dat je je staand op een board, met een peddel in je handen, voortbeweegt over het water.

Totale Workout

Omdat water nooit helemaal vlak is, zal je altijd je been- en corespieren aanspannen om niet te water te gaan. Dus zonder dat je het door hebt train je de belangrijkste spiergroepen van je lichaam. Voor de peddel beweging gebruik je ook nog eens je buik-, arm-, rug-, been- en schouderspieren. Een total body workout dus waarbij je heel wat calorieën verbrandt terwijl je lekker van de omgeving aan het genieten bent.

SUP WORKSHOP

op 30 mei was de eerst Fit met Ingrid Sup workshop voor alle members, maar liefst 15 deelnemers durfden het aan om mee te gaan.

Na een korte uitleg op de kant of het sturen, opstaan en paddelen, konden we naar het strandje om te gaan SUPPEN. Eerst wat kleine stukjes en als je het vertrouwde dan kon je gaan staan. En dat heeft iedereen gedaan!

Omdat het weer (zon, 20 graden en weinig wind) het toe liet konden een kleine tour gaan maken over het meer de Leijen. Halverwege even een tussenstop voor een prachtige foto. De foto is goed gelukt, helaas gingen hier 4! te water, inclusief Ingrid. Vervolgens dwars over de vaargeul, golven ontwijken tussen 2 eilandjes door naar een groter eiland. Daar aangekomen namen we allemaal een plekje in het riet voor een korte yogasessie en een meditatie op het water!

We hebben een fantastische middag gehad en hebben goede en duidelijke instructie gekregen van Marieke Bron van Sporten met Marieke.

Galerij

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *