Wijnverkoop

Training | Voeding | Leefstijl

Wijnverkoop

Niet helemaal Fit met Ingrid, maar wel nodig om mijn sponsorbedrag bij elkaar te krijgen. Speciaal voor mijn reis naar Tanzania waar ik 400 kilometer om de Kilimanjaro ga mountainbiken in Oktober dit jaar. Ik ga de Africa Classic fietsen voor Amref Flying Doctors. En daar heb ik een leuk sponsorbedrag voor nodig, jij kan mij daarbij helpen.

Samen met Stefan van Unik Wijnhuis in Leeuwarden heb ik 6 heerlijke wijntjes uitgezocht. Natuurlijk heb ik de wijntjes even voorgeproefd voor je en ze zijn allemaal goed gekeurd.

Pakket A is van Casa Silva een Chileens wijnhuis met wijnen met een rijke smaak. Het is een luxe wijntje. Een losse fles is 10 euro. Een doos van 6 flessen is 54 euro. Combineren met wit, rood en rosé is mogelijk.

Pakket B is een erg elegante wijn van het wijnhuis Lust. Een iets voordeligere wijn dan van Casa Silva, maar zeker niet minder lekker. Een losse fles kost 7 euro, een doos van 6 flessen is 36 euro. Combineren met wit, rood en rosé is mogelijk.

Wil je wijn bij mij bestellen? Geef dan via de mail info@fitmetingrid.nl door welke wijnen je wilt hebben en hoeveel. Wij spreken dan samen af wanneer en waar je ze kan afhalen. Afhalen kan in Leek, Eelde of Leeuwarden. In overleg ook op andere locaties.

Je kan tot 15 juni je 1e bestelling plaatsen. Nabestellen van eerder gekochte wijnen is ook mogelijk tot ca. 15 september 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *