Supsafari

Training | Voeding | Leefstijl

Supsafari

Sup safari / fundraiser

Wat een geweldige avond hadden wij tijdens de supsafari. De supsafari organiseerde ik ten behoeve van mijn mountainbike tocht die ik in het najaar van 2022 maak in Tanzania voor het goede doel. Ik fiets dan 400 km voor Amref Flying Doctors. Omdat ik €5000 euro aan sponsorgeld mee moet nemen bedacht ik de heuse Sup Safari.

Onder begeleiding van Marieke Bron en mij gingen er 17 suppers mee op avontuur bij zonsondergang. Ik had de zon beloofd… net voor vertrek betrok de lucht met zeer donkere wolken. Buienradar gaf niks aan. Laag bij de horizon was blauwe lucht te zien. Het zal toch wel dat we écht de zon gaan zien zakken in de prachtige natuur van de Leyen in Rottevalle?
De wolken verwaaiden en de zon kwam en fantastisch onderdoor. Dit is was ik de suppers wilde laten zien! Met een mooi rust moment op een stille waterplas, luisterend naar de vogels zagen we een ooievaar in de brandende zonsondergang.

Wij vervolgende onze tocht langs het riet en vervolgens richting het eiland voor het strand. De maan werd zichtbaar en zo kwamen wij na ca. 4 kilometer supper bijna allemaal droog weer aan bij het Paviljoen de Leyen.

Supsafari fit met ingrid - amref

Opbrengst en sponsoring

Ik kijk terug op een zeer geslaagde avond. De supsafari bracht €452 in het laatje voor Amref Flying Doctors. Daar ben ik heel blij en dankbaar voor.

Wil jij mij nou ook helpen naar Afrika om mijn sponsordoel te behalen. Deze supsafari is al geweest maar je kan ook een donatie doen via deze link of ik verkoop wijnen voor het goede doel. Let op dit kan nog tot maximaal 30 augustus!

Speciale dank aan

Suppers & Marieke bedankt voor jullie support en gezellige avond. Supcentre Fryslan bedankt voor het beschikbaar stellen van de supboards! Moeder natuur bedankt voor de zon en de wildlife (vogels).

Fotogalerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *