Vacature personal trainer

Ons verlangen is om op een gezonde manier oud te worden. Tegenwoordig staan we voor diverse uitdagingen om een lang leven te bereiken. Maar wat betekent oud eigenlijk? Onze gezondheid speelt hierbij een cruciale rol, en deze kunnen we nog steeds beïnvloeden met onze levensstijl. Voldoende beweging, gezonde en gebalanceerde voeding, en een positieve mindset zijn essentieel om je FIT te voelen. Bij Fit met Ingrid streven we ernaar mensen te begeleiden naar een vitaal leven. Aangezien steeds meer mensen de weg naar een personal trainer vinden, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach.

Wie zijn wij?

Fit met Ingrid richt zich voornamelijk op personal training, small group trainingen en duo trainingen. Naast de workouts bieden wij ook begeleiding op het gebied van gezonde voeding en levensstijl. In onze begeleidingstrajecten streven we naar het behalen van de gewenste resultaten. Het is van groot belang dat de coach volledig achter de doelstellingen van de klant staat. Fit met Ingrid heeft op dit moment 2 trainingslocaties in Leek en in Leeuwarden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een parttime personal trainer die zelfstandig kan werken en in staat is om doelgerichte trainingen te ontwikkelen die aansluiten bij de doelen van de klant. Je bent sociaal sterk en toegankelijk voor al onze klanten, met een enthousiaste en motiverende uitstraling.

Naast het geven van 1 op 1 en duo trainingen zul je ook een small group training verzorgen. Als personal trainer ben je geïnteresseerd in het naleven van een gezonde levensstijl en kun je goed samenwerken met andere zorgaanbieders. Je bent op minimaal op donderdagavond beschikbaar voor onze locatie in Leek.

Je kunt een positieve bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van Fit met Ingrid.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot personal trainer.
  • Je hebt een aanvullende opleiding voor voedingsdeskundige/ leefstijlcoach/ vitaliteitcoach of bent hiermee bezig.
  • Je werkt volgens de missie en visie van Fit met Ingrid.
  • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld.
  • Je werkt op één of meerdere van onze locaties (Leek en Leeuwarden).
  • Verloning gaat via een zzp-overeenkomst, en je zoekt een duurzame samenwerking. (Andere opties kunnen worden besproken)

Enthousiast geworden?

Stuur je CV en motivatie naar info@fitmetingrid.nl en ik ga graag met je in gesprek.

#vacaturepersonaltrainer