Vacature

Gezond oud worden is onze wens. Tegenwoordig moeten we heel wat hobbels en drempels over om oud te kunnen worden. En wat is oud? Onze gezondheid speelt hier een grote rol in en die kunnen we nog steeds beïnvloeden met je leefstijl. Voldoende beweging, gezonde en gebalanceerde voeding en een goede mindset zijn nodig om je FIT te voelen. Wij helpen bij Fit met Ingrid mensen naar een vitaler leven. Omdat steeds meer mensen de weg naar een personal trainer weten te hebben wij een vacature voor een nieuwe trainer/coach.

Wie zijn wij?

Fit met Ingrid richt zich met name op personal training, small group trainingen en duo trainingen. Naast de trainingen coachen wij ook op gezonde voeding en leefstijl. In de begeleidingstrajecten streven wij ernaar om het gewenste resultaat te bereiken. Het is belangrijk dat de coach volledig achter de doelstelling van de klant staat. Het team van Fit met Ingrid bestaat op dit moment uit 2 trainers, maar wij zijn groeiende. Wij zijn actief op 3 trainingslocatie: Fitclub Rodenburg in Leek, de Techumerpleats in Leeuwarden en ook binnen Fitz, beter gezond in Leeuwarden.

Wie zoeken wij?

Ik zoek een personal trainer die zelfstandig kan werken en je bent in staat om volwaardige trainingen te maken die passen bij de doelstelling van de klant. Je bent sociaal sterk en toegankelijk voor al onze klanten. Je bent enthousiast en hebt een motiverende uitstraling.

Naast het geven van 1 op 1 en duo trainingen ga je ook small group training geven.

Als trainer ben je geïnteresseerd om een gezonde leefstijl na te leven en kan je goed samenwerken met andere zorgaanbieders. Je richt je daarom ook op een zo breed mogelijke doelgroep.

Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag als ’s avonds en in het weekend. Wij streven ernaar om je op vaste momenten in te zetten. Maar dat is afhankelijk van de vraag.

Je kan een positieve bijlage leveren bij de groei en ontwikkeling van Fit met Ingrid.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot personal trainer
  • Je hebt een aanvullende opleiding voor voedingsdeskundige/ leefstijlcoach/ vitaliteitcoach of bent in opleiding
  • Je werkt volgens de missie en visie van Fit met Ingrid
  • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld
  • Je bent de donderdagavond beschikbaar (pre) en eventueel een 2e avond
  • Verloning gaat via een zzp overeenkomst en jij bent op zoek naar een duurzame samenwerking
  • Inzetbaar vanaf november 2022

Enthousiast geworden?

Stuur jouw CV en motivatie naar info@fitmetingrid.nl en ik ga graag in gesprek met jou.