Noury Rachid

Training | Voeding | Leefstijl

Ik ben Noury Rachid en ben 23 jaar. Ik kom uit Syriƫ en ik heb daar altijd hoog niveau gebasketbald (nationale team in Syriƫ). Hier in Nederland heb ik bij (Donar) in de tweede team gebasketbald en probeerde naar het eerst te gaan, in eens kwam ik een blessure tegen (overbelasting in de scheenbeen) en daar ben ik al ander half jaar mee zoet.
Ik hoop dat die blessure zo snel mogelijk hersteld en dan weer met basketbal kunnen beginnen.

Mijn doel als personal trainer is zo veel mogelijk mensen kunnen helpen naar het behalen van hun doelen.

De visie van Fit met Ingrid past precies bij mijn doel en daarom kom vanaf maandag bij Ingrid werken. Ik hoop dat ik veel mensen blij kan maken.

Mijn doel als personal trainer is zo veel mogelijk mensen kunnen helpen naar het behalen van hun doelen.

Noury Rachid

Eigen ervaringen

Momenteel volg ik nog een vervolg sportopleiding op het Alfa College in Groningen maar ik ben in het bezit van mijn fitnessdiploma’s. Ik werk sinds januari 2020 ook bij Fitclub Rodenburg als fitnessinstructeur. Ook werk ik als krachttrainer met topsport judoka’s.

Ik heb voor krachttrainer gekozen omdat ik zelf veel kracht training doe en ik vond het prachtig hoe krachtsport mij beter maakte; ik ben sterker geworden, heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven, ik heb geleerd hoe ik sterk in het leven kan staan. Dus krachttraining helpt je mentaal en fysiek sterker in het leven te staan. Zelf sport ik een aantal keer per week, voornamelijk krachttraining en probeer ik de nieuwe oefeningen natuurlijk eerst zelf uit. Ik voel me door het sporten energieker en FIT.

Train bij mij!

Ik begeleid mensen op gebied van afvallen, fitter worden en het vergroten van spiermassa. Graag wil ik jou ook laten ervaren hoe je fysiek en mentaal sterker kan worden. Wil je door mij begeleid worden? Vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.