Coach Ingrid Dussel

Ik ben Ingrid Dussel, personal trainer, voedingsdeskundige en eigenaar van Fit met Ingrid.
Van hardlopen, fietsen op de racefiets en mountainbike, lekker én gezond eten, mijn dochter en bucketlist word ik blij.

Fit met Ingrid

Ik mag mij alweer 22 jaar gelukkig prijzen met mensen in de fitness te werken. In 2009 heb ik besloten om verder te gaan als personal trainer naast mijn functies als fitness- en groepfitnessinstructeur. In 2015 opende ik mijn eigen bedrijf Fit met Ingrid en zou ik niet meer anders willen. Naast Fit met Ingrid ben ik ook eigenaar van Fitz, beter gezond in Leeuwarden. En heb daarmee 1 trainingslocaties in Leek en 2 in Leeuwarden.

Om te komen waar ik nu sta heb ik natuurlijk de nodige opleidingen gedaan en volg ik meerdere bijscholingen per jaar, hieronder een greep uit mijn opleidingen.

Sportvasten coach
Gewichtsconsulent
National Academy of Sports Medicine (NASM – internationaal geaccrediteerd)
Fitness voor de gezondheid (Stichting Opleidingen in de sportgezondheidszorg) 
LAPT (kennis- en opleidingsinstituut voor personal trainers en fitnessclubs)
CIOS Fitness, Health & Management 

Ik begeleid voornamelijk cliënten die als doel hebben, fitter worden, meer energie, afvallen en bodyshaping. Ook begeleid ik veel mensen die op advies van een specialist aan hu gezondheid moeten werken, denk bijvoorbeeld aan chronische ziektes, diabetes mellitus of hart- en vaat ziekten.

Als personal en voedingscoach bepaal ik samen met jou doel(en) en motivaties. Samen gaan we de balans vinden in training, voeding en je mindset zodat ook jij FIT en OUD kan worden.

Ingrid Dussel
personal training